Sharida

Portfolio: kledingtips Sharida

sharida

Sharida uit het Caraïbisch gebied

Sharida komt uit de Caraïben; een eilandengebied met veel verschillende culturen; een zogenaamde ‘melting pot’ van rassen en culturen; zij leven onder de zon, bij de Caraïbische zee.

Sharida haar voorouders komen uit Afrika. Ze zijn ooit naar dit gebied gebracht om te gaan werken. Uit andere delen van de wereld zijn ook mensen geëmigreerd naar de Caraïben en zo is er een veelzijdige cultuur ontstaan.

Sharida is veelzijdig en gastvrij. Met haar moeder die haar heeft grootgebracht, brengt ze tijd door in de keuken om voor elkaar en voor gasten gerechten klaar te maken. Zoete gerechten – met name de bonensoep – zijn geliefd. De zoetmakers in de gerechten zijn onder andere suiker, rozijnen en gedroogde pruimen. Ook wordt er varkensstaart en spek gebruikt en dat betekent dat een aantal gerechten vetrijk zijn. Het eten gaat gepaard met heerlijke, zoete frisdranken.

Daarom zijn sommige mensen uit het Caraïbisch gebied te zwaar.

Met elkaar eten is belangrijk; om contact met elkaar te hebben en met elkaar te praten. Want vriendschap en te praten over de ‘dingen in het leven’ zijn belangrijk voor Sharida.

Hieronder staan tips van vier stevige dames uit Curaçao:

  • Het dagelijkse leven bestaat uit eten. Als je bij elkaar bent, dan eet je samen;
  • Je kookt niet alleen voor het aantal personen binnen je gezin, maar je kookt een hele pan vol. Voor het geval als er iemand langskomt. Komt er niemand, dan eet je zelf de pan leeg.

Sharida’s kleding is elegant, veelzijdig en wordt ondersteund door goede lingerie. Je ziet in haar kledingstijl zowel Afrikaanse prints terug, maar ze draagt net zo gemakkelijk een kort jeansbroekje. Vanwege haar gestalte is het mooi om tops te dragen waarin grote prints verwerkt zijn. Dat maakt het leven uitdagend en gezellig.

Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van mode en stijl? Misschien is dan een kleur-, kleding- en stijladvies van Yebba Styling iets voor jou. Je krijgt kledingtips waarop je altijd kunt terugvallen als je weer eens in de winkel staat en denkt: ‘Help, wat nu?’.

Je krijgt dan ook een kleurenkaart of –waaier die je gemakkelijk in je tas kunt stoppen.

Jouw kleur, jouw stijl; Yebba Styling helpt je erbij.

Yebba Styling

 

Plaats een reactie