Yebba Styling

Yebba Styling = Monique Bogaards

Regelmatig zal ik foto’s laten zien van nieuwe creaties.

Of gewoon een outfit die ik graag draag. Ik ga ook laten zien hoe ik met een dresscode om ga. Daarbij leg ik uit waarom ik op dat moment/die gelegenheid voor een bepaalde outfit kies.

Hieronder sta ik op de foto zoals ik ben. De ene keer heb ik zin om lekker te tutten van te voren en de andere keer zal het een sobere fotoshoot zijn.

De stof van de jurk is op de Dantokpamarkt in Cotonou gekocht. Tijdens mijn vakantie heb ik een aantal mooie kledingstukken laten maken. Van de stof die over is maak ik graag nog leuke accessoires als tassen, kleine zakjes met rits. Ook vind ik het leuk om kleding op te pimpen, zoals bij de zwarte trui. De trui heb ik vrolijker gemaakt met een kangoeroezak.

Deze fotoshoot laat een relaxt dagje zomervakantie zien. De jongens zijn aan het schaken, ze dragen een blazer en bomber jack, beide kledingstukken zijn gemaakt van Vlisco wax. De blauw witte blazer is van een ander merk. De kimono, leuk voor naar een festival en grijze trui met kangaroezak en blauw, geel oranje blazer zijn ook van het Helmondse bedrijf Vlisco.

 

 

Ik probeer er zo uit te zien en wil laten zien dat goed verzorgd en netjes eruit zien voor iedereen haalbaar is. En het is leuk als jij er je eigen draai aangeeft. Dat je jouw stijl laat zien en er – bijvoorbeeld – persoonlijke sieraden aan toevoegt. Ik ben 48 jaar en je lichaam verandert vanwege verschillende gebeurtenissen in je leven. Je kunt vechten tegen iets wat je niet tegen kunt houden of accepteren en aan de slag gaan met het begrijpen van je lichaam en beginnen met de kleuren en kleding te dragen die bij je passen.

Jouw kleur

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 Reactie

 • Anet van den Berk
  31 mei 2016 11:25

  Gave site Monique,

  Heerlijk die kleuren.

  Succes

  Anet

Plaats een reactie