Workshop en events

Workshop

Accessoires zijn aanvullingen op je garderobe. Daarmee maak je je kleding voor dat ene bijzondere moment af. Het geeft je iets extra’s aan je outfit voor die bepaalde dag.

Ontdek samen met je vriendinnen, collega’s, moeder en/of zus(sen) hoe je je vergeten accessoires opnieuw onderdeel maakt van je garderobe. We gaan in deze workshop aan de slag met de door jou meegebrachte sjaals, sjaaltjes en kettingen. Ik laat je zien welke knooptechniek het beste bij jou past en ook gaan we kijken we welke kragen je mooi staan.

Tijdens de bijeenkomst maak je notities in een naslagwerkje, zodat je thuis bij een geschikt moment opnieuw kunt opzoeken hoe je je favoriete sjaal kunt knopen.

Tijdsduur: ca. 2 uur, inclusief een hapje en een drankje.

Prijs per persoon: € 22,50.

Armbanden

Klik hier voor een inspirerende workshop samen met je vriendin, moeder, zus(sen), collega, buurvrouw.

aan het werk Yebba Styling

Events

Yebba Styling heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan met events en beurzen. Op deskundige wijze laat ik zien welke kleuren bij de belangstellenden passen. Ik heb inmiddels de ervaring dat mensen altijd binnenlopen en telkens zijn ze nieuwsgierig naar de kleuren welke hen het beste flatteren.

Ook kan ik tijdens een event korte workshops en/of een korte lezing geven.

Ben je van plan om binnenkort een beurs of event te organiseren, neem dan contact met me op en informeer naar de mogelijkheden. Voor groepsarrangementen hanteer ik speciale prijzen.

_lets talk hair

Met Yebba Styling ben je zeker van voldoende aanloop.

 

Bedrijfsuitjes, jubileumfeesten e.d. bij grote groepen neem ik mijn collega's mee.
Bedrijfsuitjes, jubileumfeesten e.d. Bij grote groepen neem ik mijn collega’s mee.

Organiseer je een beurs of een evenement met een hoog aantal te verwachten bezoekers in een kort tijdsbestek, dan is het prettig om samen te werken met collega’s.

Klik hier en maak vandaag nog een afspraak voor een workshop.

Of bel: 040 – 040-8451800 of 06.39.49.27.19

Jouw kleur

 

 

 

 

 

Plaats een reactie