Donkere huid

gekleurde kleding
Masaivrouwen in hun traditionele outfit.

 

Bij de donkere huid is er een grote verscheidenheid aan nuances.

In Europa wonen vooral blanke tot licht getinte mensen. In mijn geboortecontinent Afrika wonen in het noorden mensen met een lichtbruine huid (amandelachtig). In Senegal, ten westen van de Sahara wonen mensen met een diep zwartbruine huidskleur. Model Alec Wek uit Sudan heeft een blauwzwarte huid, terwijl collega Iman – geboren in Somalië – ten opzicht van Alec Wek een lichtere huid heeft.

Ook in Azië is er een grote verscheidenheid aan huidtinten. Van de gelige huid van de Chinezen tot de donkerbruine huid van de mensen uit Bangladesh. Het haar van de Oost-Aziaten is vaak stug. De amandelvormige ogen zijn kenmerkend voor de mensen in Centraal en Oost-Azië. Evenals de rechte taille (geen taille).

Ik heb ruime ervaring met het geven van kleuradviezen aan mensen met verschillende etnische achtergronden, waaronder Afrikaanse, Antilliaanse, Turkse en Aziatische personen en ook klanten uit het Midden-Oosten.

Als klanten stijltips van mij krijgen, houd ik altijd rekening met hun etniciteit. De achtergrond van mijn klanten wordt altijd volledig gerespecteerd.

Klik hier voor het artikel Etnische stijlvarianten.

 

 

Of bel: 040 – 845.18.00   of   06.39.49.27.19

Klik hier en maak vandaag nog een afspraak

Hieronder zie je mijn tarieven. Voor een volledig overzicht verwijs ik je naar mijn tarievenlijst.

Per persoon € 75,–
2 personen, prijs p.p. € 70,–
4 of meer personen, prijs p.p. € 55,–

 

Jouw kleur

 

 

Plaats een reactie