Garderobecheck

Je kunt niet alles hebben, waar moet je alles laten?!

rommelige kledingkast

Nu je weet welke kleding en welke kleuren jou goed staan, wil je natuurlijk elke dag kleding aan die je uitstraling versterkt. Je wilt je garderobe aanpassen en misschien sta je zelfs te popelen om te gaan shoppen. Maar misschien levert een rondje door je kledingkast je nog onverwacht goede combinaties op. Yebba Styling helpt je daar bij.

Yebba’s garderobecheck 

Een garderobecheck is een afspraak dat Yebba naar jou toekomt om samen je kledingkast door te lopen.

  • We kijken samen welke kleding helemaal bij jou past en dus vooraan in je kast moet hangen;
  • We kijken welke kleding minder geschikt voor jou is en welke kleding echt uit je kast mag verdwijnen;
  • Ik adviseer je over kledingstukken die samen een goede outfit voor jou vormen;
  • Ik adviseer je over de aanschaf van basiskleding en over kledingstukken die nu nog ontbreken om leuke combinaties te maken;
  • We kijken naar de accessoires die je hebt en ik geef je tips over nieuw aan te schaffen accessoires die je sets helemaal af maken;
  • Ik laat je zien hoe je door het veranderen van 1 kledingstuk een totaal andere look kan creëren. Handig als je bijvoorbeeld van je werk door gaat naar het theater.

Met mijn ervaren blik bekijk ik of er kleding is die een opfrisbeurt verdient. Na een bezoekje aan de schoenmaker, de stomerij of  kleermaker ziet een kledingstuk er vaak weer prima uit. 

Jouw kledingkast

Na een bezoek van Yebba Styling is de inhoud van je kledingkast helemaal afgestemd op jouw persoonlijke kledingstijl. De kledingstukken die er in zitten, zijn stuk voor stuk items die jouw uitstraling versterken. Bovendien is je kast opgeruimd en goed geordend, zodat je snel de juiste kleding vindt.

Fris begin

Je weet welke kleding goed bij jou past en hoe je daar mooie sets van kunt maken. Je weet hoe je kunt variëren door middel van accenten en accessoires. Je hebt geen ongedragen kleding meer in je kast. En het belangrijkste: je voelt je zelfverzekerd en straalt dat uit!

Gun jezelf en je kast die garderobecheck!

Klik hier voor het maken van een afspraak  

 Of bel: 040 –8451800  of  06.39.49.27.19

Kleding die niet meer in je kast mag?

Als je afgedankte kleding er nog goed uitziet is weggooien natuurlijk zonde. Denk eens aan deze opties: organiseer een kledingruilavond met je vriendinnen. Want wat jou misschien niet zo flatteert, staat je vriendin misschien geweldig. En andersom natuurlijk!

En denk aan tweedehandswinkeltjes en ketens als Het Goed, Kringloop en Leger des Heils.

 

Jouw kleur

 

 

 

 

 

1 Reactie

Plaats een reactie