Zakelijk kleden

 

Ga jij kleurrijk naar je werk of kies je voor veilig zwart-wit?

 


Styleset

Er zijn tal van werksituaties waarbij zo’n goede eerste indruk van groot belang is. Denk maar eens aan de volgende situaties:

 • Je gaat solliciteren en je wilt natuurlijk bekwaam overkomen
 • Je bent een creatieve ZZP’er en je wilt je graag zakelijk profileren
 • Je staat op een beurs en wilt graag deskundig overkomen
 • Je geeft een lezing voor een groot publiek en weet dat iedereen naar je kijkt
 • Nieuwe klanten spreken je regelmatig aan alsof je een medewerker bent in plaats van de eigenaar.

Ook na de eerste indruk

Ook als je ergens al langer werkt, is je kleding belangrijk. Je straalt er namelijk nog steeds iets mee uit. De vraag is of die uitstraling past bij je functie. Bijvoorbeeld:

 • Je hebt promotie gemaakt en hoeft nu geen uniform meer aan. Ga je voor een spijkerbroek met een blouse, voor een driedelig pak of voor iets er tussenin? En wat dan precies?
 • Je baas vertelt je dat je je best wat zakelijker mag kleden. Maar wat bedoelt hij dan? Is je decolleté te laag of moet je altijd een mantelpakje aan? Of is het de tijgerprint die niet bij de huisstijl van het bedrijf past?

 

Styleset

Het is belangrijk dat je bewust bent van je positie en je werkzaamheden en zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Zakelijke kleding kan ook kleurrijk zijn.

 


Styleset

Yebba’s advies voor zakelijke kleding

Yebba helpt je graag bij alle vragen die te maken hebben met kleding voor tijdens je werk. Met Yebba’s advies voor zakelijke kleding maak je de juiste eerste indruk en maak je ook op de lange termijn een goede indruk. Uitgangspunt van het advies is het bedrijf waar je werkt en de functie die je vervult. Natuurlijk betrek ik ook jouw figuur erin en je eigen wensen en voorkeuren ten aanzien van kleding.

Tijdens het advies zoeken we uitgebreid naar de juiste stukken voor jou: niet alleen of het een broek of een rok moet zijn, maar ook naar de juiste stoffen en naar dessins die het beste bij je passen. We kijken naar geschikte roklengtes, de ideale pantykleur, het beste model pantalon, de lengte van eventuele jasjes en welke halsbelijning je het beste staat.

Om je zakelijk uitstraling compleet te maken kijken we ook welke schoenen en welke accessoires het beste bij je passen. Ook tassen en sjaals komen aan bod, evenals sieraden. Hoe groot moeten ze zijn; klein en elegant of juist opvallend? In welke stijl? Klassiek, hip of naturel? En van welk materiaal? Is zilver jouw edelmetaal of juist goud, mat brons, koper of platina? Weet je al welke kledingstijl je graag draagt, of heb je geen idee, ik laat je door middel van moodboards verschillende kledingstijlen zien. Welke kledingstijl past bij mij? 

Zakelijke blouses
Styleset

Jouw zakelijke kleding

Na Yebba’s advies voor zakelijke kleding weet je hoe je een stijlvolle outfit kiest die past bij jouw lichaam, bij jouw wensen en bij jouw zakelijke doel.

 • Je weet welke kleuren passen bij jou en bij je doel
 • Je weet welke kledingstukken voor jou geschikt zijn
 • Je weet welke accessoires je kunt gebruiken om de outfit helemaal up to date te maken.

Dat wil ik!

Twijfel en tijdverlies doordat je twijfelt over je kledingkeuze zijn verleden tijd, evenals je onzekere gevoel omdat je niet de juiste kleding draagt. Wat je wel hebt: je kunt vol zelfvertrouwen aan het werk want je weet dat je een outfit draagt die jou goed staat en die je zakelijke uitstraling versterkt.

Mail deze workshop door naar mijn collega’s en of vriendinnen

Of bel: 040 – 8451800 of 06.39.49.27.19

 

Jouw kleur

 

1 Reactie

 • marieke van de Lisdonk
  18 mei 2016 15:12

  Hoi Monique, weer een helder verhaal van jouw hand! ik wil je even laten weten dat ik nog altijd heel blij ben met jouw kleur en stijl advies. Het behoed me nog altijd voor miskopen Met als gevolg dat ik me goed voel, en ik makkelijk mijn kleding kan combineren.

Plaats een reactie