Anu

Portfolio: kledingtips Anu

Anu

 Anu uit India

Anu is geboren in India; een groot land met een sterk groeiende economie. Waardoor er voor meer meisjes mogelijkheden zijn ontstaan om zich – naast thuis – verder te ontwikkelen op school en eventueel op een universiteit.

Anu is Hindoestaans. In India wonen in het noorden mensen met een lichtgetinte huid, terwijl in het zuiden zeer donkere mensen wonen. De huid kan net zo donker zijn als van mensen uit Afrika. Anu heeft een zandloperfiguur en ze heeft lichtkrullend haar. De huidskleuren in India lopen nogal uiteen van lichtbruin tot zeer donkerbruin.

Anu heeft het naar haar zin in haar omgeving. Ze heeft een dagtaak aan het leiden van het weeshuis en ze heeft daarnaast nog andere directietaken voor andere organisaties. Ze is diplomatiek waardoor ze veel mensen voor zich wint. Met haar vriendinnen kan ze praten over kleding, make-up en welke levens- en kledingstijl bij haar hoort en welke niet.

Op feesten draagt Anu een sari: een lange rok met een t-shirt en van dezelfde stof een doek die ze om haar schouders slaat. Ook zie je Engelse invloeden terug in de kledingstijl van Anu. Een armband met edelstenen uit haar geboorteland zal een van haar favorieten zijn.

Mooie stoffen, onder andere kashmir, zijn favoriet; evenals soepele stoffen (zijde) waarvan de prachtigste blouses en de leukste tuniques gemaakt worden.

Een echte pashminashawl is voor Anu een ‘must-have’ voor de toekomst. Omdat deze niet goedkoop in de aanschaf is, denkt ze erover na een kleurenadviseuse te raadplegen. Om zo tot een goede aankoop over te gaan van haar favoriete shawl.

Toch is het niet altijd gemakkelijk om te weten wie je bent, wat je leuk vindt om te dragen en waar je deze kleding kunt kopen.

Heb jij ook behoefte aan kledingtips en aan een persoonlijk kleur-, kleding- en stijladvies? Neem dan contact op met Yebba Styling.

Yebba Styling

Jouw kleur, jouw stijl; Yebba Styling helpt je erbij.

Plaats een reactie