Liem

Portfolio: kledingtips Liem

Liem

Liem uit China

Liem is geboren in China en woont met haar familie al een lange tijd in Nederland. Haar huid heeft een gele ondertoon. Ze heeft rechte schouders en een hoge taille. Verder heeft ze een vlak zitvlak, een rechte rug en relatief korte benen. Haar benen staan dicht tegen elkaar aan. Haar figuur is te omschrijven als een rechthoek met korte benen.

Ze is sociaal, gewend om hard te werken en te studeren en ze is innemend voor de mensen om haar heen.

In haar dagelijkse leven draagt ze graag een tuniek en een tregging met hoge hakken. ‘Comfortabele’ hoge hakken, zodat ze de hele dag vooruit kan.

Ze houdt ervan om er netjes bij te lopen als ze een keer vrij is. Want hard werken en verantwoordelijkheid nemen voor de mensen om haar heen is belangrijk voor haar.

Kleding is een manier om je te onderscheiden en daarom investeert ze daar graag in. Ze shopt vaak met vriendinnen in de weekenden in de grote steden om iets leuks te kopen voor het avondje uit wat ze heeft verdiend.

Lekker makkelijk zittende jurkjes die niet knellen en hoge hakken om haar benen optisch langer te laten lijken. Vanwege haar rechte figuur kan ze gemakkelijk jurkjes dragen in allerlei motieven. Motieven die opvallen met een bijpassende clutch.

Liem heeft het voor elkaar en dat weet ze. Daarom investeert ze in zichzelf.  En daarom heeft ze geïnvesteerd in een kleur-, kleding- en stijladvies. Want ze heeft ontdekt dat na het kleur-, kleding- en stijladvies haar miskopen drastisch zijn afgenomen.

En dat is maar goed ook. Dan kan ze gaan sparen voor een welverdiende vakantie.

Heb jij net als Liem ook behoefte aan kledingtips en adviezen op het gebied van kleur, kleding en stijl? Neem dan contact op met Yebba Styling. Yebba Styling investeert in jou, zodat ook jouw nieuwe kledingaankopen succesvol zijn.

Yebba Styling

Jouw kleur, jouw stijl;

Yebba Styling helpt je erbij!

Plaats een reactie