Kleuradvies getinte huid Yebba Styling

Let’s Talk Hair

Yebba Vlisco

Staan alle tinten bij mensen met een donkere huid?

Vaak krijg ik de opmerking dat mensen met een donkere huid alle kleuren kunnen dragen die er zijn. Als ervaringsdeskundige weet ik al jaren dat dit niet het geval is. In een jurk van olijfgroen krijg ik de vraag of ik me niet lekker voel en draag ik okergeel dan weet ik niet hoe gauw ik het kledingstuk weer uit moet trekken. Kleding met deze kleuren als overheersende kleur, kan ik beter niet aanschaffen. De tinten flessengroen en citroengeel staan mij goed.

Yebba Styling warme tinten

Deze warme tinten ondersteunen Tatiana.

Kleuradvies koele tinten

De harde koele tinten zijn te hard voor Tatiana. Tatiana valt weg, de kleuren trekken de aandacht. “Wat een leuke jurk draag je, ipv wat staat die kleur jouw goed”.

Op zondag 24 augustus a.s. sta ik met Yebba Styling op het pop-up hair marketevenement: “Let’s Talk Hair”. Pop-up stores scoren goed in de huidige economische crisis. Overal verschijnen tijdelijke winkels die hun producten willen laten zien en verkopen. Het gaat dan om unieke concepten die op dat moment trendy zijn en een frisse wind laten waaien in het (winkel)centrum van een stad en/of op eigentijdse locaties (bv. een modekwartier).

De diversiteit van “black hair” komt hier aan bod in o.a. weave, relax, natural, ingevlochten haar, etc. Naast Yebba Styling zijn er o.a. ook een visagist, een nailartist, een allround hairdesigner en een natural hairdesigner aanwezig. En een DJ, en Host en bekende bloggers (in de black scene) zullen tijdens dit evenement aanwezig zijn.

Kleding en het dragen van de juiste kleuren doet veel met je gezicht en met je haar.  Door het dragen van de juiste kledingkleuren creëer je een totaalbeeld waarbij je jouw unieke persoonlijkheid op de juiste wijze kunt laten zien. Het pop-upevent is met name gericht op ondernemers voor de “Black Beauty” en voor mensen die een donkere huid hebben en graag nieuwe inspiratie en contacten opdoen.

Maar, heb jij een blanke huid en leef je helemaal op tussen mensen met een donkere of getinte huid of heb je een vriend(in) of partner met een donkere of getinte huid, kom dan mee en laat je inspireren.

Kleuradvies Yebba Styling warme tinten

Deze warme lichte tinten geven Grace een grauwe uitstraling.

Kleuradvies Yebba Styling koele tinten

Deze koele tinten zijn mooie basistinten voor Grace. Haar ogen en haar huid springen er op een natuurlijke wijze uit.

De toegang is gratis en naast de kraampjes van de professionals is er ook gelegenheid voor een hapje en een drankje. Ik hoop je op 24 augustus a.s. te ontmoeten in Amsterdam. Om15:00 uur en het duurt tot 19:00 uur. Locatie: in het BijlmerPark Theater (Amsterdamse Poort).

 

 

Plaats een reactie