Yebba Styling 5 jaar

Facebook jubileum

Op 8 juni 2014 bestaat Yebba Styling 5 jaar. Ter gelegenheid van deze mijlpaal heb ik een speciale aanbieding. Ik geef je/jullie de mogelijkheid met korting het kleuradvies Aïda te boeken. Wil jij ook met korting kleuradvies verkrijgen, neem dan contact met me op. Ik vind het leuk om jou – voordat je op vakantie gaat – te adviseren omtrent kleuren die goed bij je staan.

Vaak ben je al zo druk met de voorbereidingen van de vakantie dat je niet stilstaat bij de kleuren die je goed staan. Of mensen in je omgeving zeggen dat je ’toe bent aan vakantie’. Een kleuradvies kan het vakantiegevoel al oproepen. Dan krijg je vanzelf zin om een selectie te maken uit je garderobe en er even lekker tussenuit te gaan.
Als ‘herboren’ kom je terug.

Ken je iemand die in jouw ogen een kleuradvies nodig heeft, like dan mijn Facebookpagina en maak zo kans op een gratis kleuradvies. Het is leuk om een gezellig uit je te hebben, alleen of met een vriend(in), en samen stilstaan bij kleuren. Er gaat een wereld voor je open.

De afgelopen vijf jaar heb ik met veel plezier gewerkt aan Yebba Styling. Het geeft mij veel voldoening om samen met mensen aan hun uitstraling te werken en ik hoop hier in de toekomst nog veel inspiratie uit te halen. In mijn ezine doe ik uitgebreid verslag van mijn ervaringen van de afgelopen vijf jaar en vertel ik wat er op het programma staat voor de komende maanden.

Ben je nog niet geabonneerd op mijn ezine? Meld je dan nu aan. Je blijft dan op de hoogte van alle ontwikkelingen van Yebba Styling en wie weet krijg jij in de toekomst een stijladvies.

Plaats een reactie