Kleuradvies donkere huid Yebba Styling

Vlisco pop-up shop Bijenkorf

vlisco bijenkorf 2014-a

Vrijdag 16 mei a.s. ga ik met Nora Oosting (LeoKesho) een bezoek brengen aan de Bijenkorf in Eindhoven waar een Vlisco pop-up shop is ingericht en een exclusief Tailor Event is georganiseerd. Ik kijk er naar uit om samen met Nora over de afdeling te lopen en de verschillende artikelen, zoals stoffen, boeken en shawls te voelen en door te bladeren. Dit bezoek zal mij zeker inspireren tot een kleurrijk moodboard. Tijdens het bezoek probeer ik ook te kijken als oorspronkelijk Afrikaanse. De prijzen zijn voor ons al aan de hoge kant;  zou ik zomaar binnen durven stappen in salon van Chanel in Parijs? Met dat gevoel zal ik de pop-up shop bekijken.

LeoKesho is een webshop. Je kunt daar onder andere omslagdoeken en rokjes kopen die gemaakt zijn van Afrikaanse stoffen. Ze verkopen daar prachtige doeken uit Tanzania (Oost-Afrika) en Nora kan je zeker meer vertellen over de achtergronden van de spullen die zij aanbiedt. Laat je ook daar een keer inspireren. Ik heb ooit een blog geschreven over LeoKesho. Deze kun je hier teruglezen. Ook hebben zij een website: www.leokesho.nl en op Youtube en Vimeo kun je ook terecht voor filmpjes over hun producten.

 

 

Plaats een reactie