Zhara

Portfolio: kledingtips Zhara

Zhara

Zhara uit het Midden-Oosten

Zhara komt uit het Midden-Oosten, het gebied dat zich strekt met uitlopers langs de Middellandse Zee; een gebied met veel verschillende volkeren en culturen. 

Een deel van de wereld met vele schatten, landen met een groot verschil tussen arm en rijk en met een duidelijke plaats voor de vrouw. Rijken waar goud en olie de boventoon voeren, met een overvloed aan specerijen en warme kleuren met geschakeerde kleurstellingen.

De vrouw, die in haar schoonheid en pracht gezien mag worden, maar niet voor iedereen. De vrouw, die weet dat haar plek naast haar man is; maar ook het land van de vrouw die zich daar uit ‘gevochten’ heeft, op zoek naar een ‘vrij’ leven.

Maar wat is vrijheid? Vrijheid is het kennen en erkennen van jezelf. Van jouw capaciteiten en kwaliteiten en dus ook van jouw mogelijkheden en onmogelijkheden.

Zhara draagt kleding van duurzame stoffen, kleding die elegant afkleedt en netjes is. Stoffen als zijde zijn haar bekend. Naast de traditionele hoofdbedekking die vaak prachtig contrasteert met haar andere kleding, draagt ze graag een jumpsuit van soepele stoffen en tuniques die de belangrijkste delen van haar lichaam kleden.

Rokken zijn vaak rijk bedrukt met prachtige motieven; vaak zie je de invloed uit het verre Oosten terug (Kashmir).

Zhara kleedt zich bewust als een dame van deze tijd. De gouden accenten verraden haar afkomst niet. Ze toont de rijkdom van haar cultuur en van haar tijd.

Wil jij ook jouw ‘basis’ terughalen in je kleding en heb je behoefte aan kledingtips en aan een kleding- en stijladvies op maat? Neem contact op met Yebba Styling. 

Yebba Styling

Jouw kleur, jouw stijl; Yebba Styling helpt je erbij.

Plaats een reactie