Janneke

Portfolio: kledingtips Janneke

Janneke

Janneke uit Noord-West Europa

Janneke is geboren in Noord-West Europa. Ze heeft een blanke huid met een roze ondertoon. Van nature heeft ze blond tot donkerblond haar en is gewend aan o.a. het Nederlandse klimaat van zachte winters en niet hele hete zomers.

Ze heeft een aardige boezem, een duidelijke taille, buikje, bolle rug, brede heupen en rechte benen. Haar lichaamsvorm noemen we de zandloper.

Ze gaat graag actief op vakantie naar – bijvoorbeeld – de Skandinavische landen om daar te wandelen in de bossen, bessen plukken, kamperen, en roeien in een bootje met haar man en kinderen op een van de aanwezige meren.

In het dagelijks leven draagt ze makkelijk zittende kleding die haar armen voor een deel bedekken en jurken met fleurige details. Haar schoenen kennen een robuust en elegant karakter, omdat zij een vrouw is en ergens tegen is opgewassen.

Qua kleurstellingen zie je in haar kleding vaak koele en zachte kleuren met dito accessoires en sieraden.

Thuis maakt ze het voor haar man en kinderen gezellig en ze werkt graag in de tuin met makkelijk zittende rubberen laarzen. Ze droomt wel eens over een eigen groententuin om zo haar favoriete groenten te kweken en te laten groeien. Ze brengt haar kinderen op de fiets naar school en werkt daarnaast 24 uur per week buitenshuis.

Een bloemetje op tafel doet het altijd goed. Dat weet ze en daarom is ze een bewuste vrouw die zorgdraagt voor een opgeruimd huis en een prettige sfeer. Voor onverwachts bezoek.

Herken jij jezelf in Janneke, heb je behoefte aan kledingtips en ben je daarvoor op zoek naar een deskundig kleur-, kleding- en stijladvies? Neem dan contact op met Yebba Styling. Yebba Styling helpt je  en zorgt ervoor dat je niet meer met miskopen thuiskomt – o.a. in de uitverkoop – en dat geeft een opgeruimd huis. Met een opgeruimd karakter.

Yebba Styling

Jouw kleur; jouw stijl,

Yebba Styling helpt je erbij.

Plaats een reactie