kleurrijk wasbaar mondkapje

Kleurrijke katoenen mondkapjes

Kleurrijke katoenen mondkapjes

Ik heb het lang aangekeken maar moet er toch aan gaan geloven, binnenkort ga ik met het OV reizen en dan is het verplicht om een mondkapje te dragen. Dit heeft mij geïnspireerd om van de reststoffen van reeds gemaakte kleding bijpassende mondkapjes te maken. De kleurrijke katoenen mondkapjes van Yebba Styling zijn verkrijgbaar in de webshop.

 

Wasbare mondkapjes

De wasbare mondkapjes van Yebba Styling hebben een voor en achterpand, zijn 2 laags en zijn niet medisch, alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik. Draag ze bijvoorbeeld als je naar de markt of supermarkt gaat of op plaatsen waar veel mensen zijn. Vergeet niet om voor en na gebruik van het mondkapje jouw handen te wassen!

 

Kleurrijke mondkapjes 

Door het dragen van een mondkapje verlaag je de kans om anderen te besmetten. Het kan best zijn dat je nog geen verschijnselen heb. Dan nog weet je niet zeker of je het virus nu wel of niet bij je draagt. Het dragen van een kleurrijk mondkapje doe je niet alleen om jezelf te beschermen, maar zeker ook om anderen om je heen niet te besmetten.

mondkapje

Kleurrijke Afrikaanse prints

De kleurrijke mondkapjes van Yebba Styling zijn verkrijgbaar in diverse prints. Ze geven jouw een vrolijke uitstraling en fleuren een effen outfit op. Denk vooruit en zorg dat je mondkapjes in huis hebt. Berg ze net als je paraplu op een vaste plek op zodat je ze gelijk kunt pakken en niet de bus mist omdat je niet meer weet waar je mondkapje ligt. De mondkapjes zijn € 15,- per stuk, exclusief verzendkosten. Bestel je er meer dan 10 stuks dan is het mogelijk om zelf de stof uit te kiezen.

Webshop

Zorg dat je goed bent voorbereid en bestel vandaag nog een mondkapje.

Wasbaar op maximaal 60 graden.

Logo Yebba Styling

Plaats een reactie