Kleding- en stijladvies Yebba Styling

Een garderobecheck bij Inge


Styleset

Inge is een ambitieuze dame van midden 40. Haar favoriete kleuren zijn donkerblauw, zwart, rood, zwart en wit. Inge is een wintertype en haar lichaamsvorm is recht.
Het is aan haar of ze juist een taille wil creëren of haar rechte lijn wil accentueren.

Heldere koele tinten staan haar mooi. Vanwege haar krachtige uitstraling is het belangrijk om haar kledingkeuze goed af te stemmen voor een bezoek of afspraak.

Dit persoonlijke moodboard heb ik voor haar gemaakt met haar politieke aspiraties in het achterhoofd.
Een rechte lijn als dessin geeft een krachtige en overtuigende uitstraling. Draagt ze een kledingstuk met een rond motief, dan is ze al gelijk meer benaderbaar. Met de rode jurk trekt ze alle aandacht.

Vergeet niet, je krijgt maar een keer de kans om de juiste indruk te maken.

De plissérok wordt het helemaal vanaf 2015. Mocht je een leuke rok vinden dan is het belangrijk dat de top niet te wijd is.

De plissérok geeft een zachtere uitstraling dan een rechte kokerrok. Een rechte broek staat altijd goed. Heb je goede basisbroek, zoek daar dan verschillende tops bij in een winterkleur. Een vest of blazer maakt een outfit zakelijk of juist wat meer casual.
De groene trui heeft een mooie halslijn.

GarderobeIk heb haar een tip gegeven tijdens de garderobecheck: ga met de kleding die is uitgezocht naar de winkel en probeer een mooie blazer te vinden en in het najaar een fijne coltrui voor op je pièd-de-poule rok. Mocht je er een met korte mouwen vinden, zoek er dan een lekker vest bij (twinset).

Tot slot is mijn advies: blijf goed om je heen kijken en blijf tijdens het winkelen kritisch.

Past het kledingstuk bij je? Zit het lekker, dan denk je gelijk: “Yes”. Koop het dan. Bij twijfel laten hangen. Je kunt altijd nog terug met het kledingstuk waarmee je het zou willen combineren. Is het een jurk, kijk dan goed of de kleur bij je past en let op het model. Is de jurk recht met de accenten op de juiste plaats? Voelt het goed, dan kun je gerust het kledingstuk kopen.

Ik heb voldoende leuke kleding tijdens de garderobecheck gezien.

Wil jij ook een garderobecheck plannen voor de zomer? Klik dan hier voor meer informatie.
Ik hoop je te ontmoeten a.s. zomer.

Plaats een reactie