Yebba Styling – tablets covers en bags

Stijlvol met je tablet over straat

Hoe neem je de tablet stijlvol mee over straat?
De tablet is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vanaf de middelbare school is het een ‘must have’. Want, zonder tablet hoor je er niet echt bij. Je kunt met de tab – want dat is de afkorting – boodschappen versturen naar je vrienden en vriendinnen met iMessage en natuurlijk andere dingen via het internet doen waar je anders je mobiel of laptop voor gebruikt.

Hoe gebruik je een tablet, hoe leg je hem weg en hoe neem je hem mee?  De tab is voorzien van een cover; daarmee bedek je de bovenkant en als je de tab rechtop wilt zetten, kun je de cover ‘vouwen’, zodat die de tablet ondersteunt.

Er zijn op de markt diverse covers c.q. hoezen verkrijgbaar voor je tablet. Vaak in gespecialiseerde winkels, maar ook in warenhuizen en drogisterijen (bv. Etos). Of via internet o.a. bij Mini in the Box. Deze hoezen beschermen de tablet van invloeden van buitenaf, zodat hij langer mooi blijft. Je legt de tablet met de hoes aan de kant of legt hem in de kast.

Hoe neem je de tablet stijlvol mee over straat?

De tab kan natuurlijk zo in de handtas, een shopper of een schooltas. Hierboven zie je enkele afbeeldingen van handbags waarmee je elegant de tablet met je meedraagt. Deze tassen beveel ik je aan. In de handbag past vaak ook een notebook of laptop en als de iPad ook in de tas zit, kun je multitasken. Zorg ervoor dat je je tablet niet beschadigt tijdens het reizen. Kies een tasje dat qua stijl en kleur bij je past.

Heb je vragen over stijlvol door het leven gaan met de juiste kleding én de juiste tas c.q. bag voor je tablet? Ik adviseer je graag op het gebied van kleur, stijl en mode. Voor de kosten van een advies verwijs ik je naar het desbetreffende tabblad op mijn website.

Graag verneem ik van je.

Yebba Stying. Jouw kleur, jouw stijl, Yebba helpt je erbij!

 

Plaats een reactie