Yebba gaat naar de beurs

Yebba Styling gaat naar de Beurs!

Op 1 april 2012 staat Yebba Styling op de Fab Visi Hair & Beauty. Deze beurs is dé ontmoetingsplaats voor aanbieders van alles wat met uiterlijke verzorging van de Afro, Aziatische en Caribische vrouw en man te maken heeft. Yebba Styling verzorgt kleur-, kleding- en stijladviezen voor de getinte en donkere huid en mag op deze beurs dus niet ontbreken.

Yebba Styling

Yebba Styling is het bedrijf van Monique Bogaards. Van oorsprong komt ze uit Benin en tot haar 6e jaar heeft ze in Afrika gewoond. Daarna verhuisde ze naar Nederland. Als gediplomeerd imagostylist en kleurenconsulent heeft Monique ruime ervaring met het geven van kleur-, kleding- en stijladviezen aan mensen met verschillende etnische achtergronden. Ze weet dan ook als geen ander de sterke kanten van iemands uiterlijk naar voren te brengen, rekening houdend met de achtergrond en de wensen van die persoon.

 

Advies op maat

Als Monique wordt gevraagd hoe de verschillen in etnische achtergronden tot uiting komen in haar stylingadviezen, geeft ze twee voorbeelden: pastelblauw maakt een donker getinte huid bleek en vaal, terwijl koningsblauw een donker getinte huid juist mooi doet uitkomen. En als het om broeken met achterzakken gaat (kontzakken): voor Aziatische dames met een plat zitvlak is zo’n broek een goede manier om de suggestie van billen te wekken. Bij Negroïde dames, die doorgaans stevige bovenbenen en billen hebben, flatteert juist een broek met rechte pijpen en zonder achterzakken.

Om mensen kennis te laten maken met haar kleur-, kleding- en stijladviezen heeft Yebba Styling een leuke beursaanbieding: een Mini Stijladvies. Voor €15,= analyseert Monique de lichaamsbouw van de bezoeker en geeft aan de hand daarvan tips over de kraag en roklengte die zijn of haar figuur het mooiste laten uitkomen. De deelnemer ontvangt deze tips ook op papier, zodat ook bij toekomstige aankopen met deze tips rekening kan worden gehouden.

 Fab Visi Hair & Beauty

Fab Visi Hair & Beauty combineert de beurs met activiteiten als een haar – en modeshow, workshops en demonstraties, lekker eten en drinken en entertainment.

Lokatie : RAC hallen, 1e van der Kunstraat 282-284, Den Haag

Openingstijden : 11.00 tot 22.00 uur

Website : www.fabvisi.com

Stand Yebba Styling : Nr.34

 

Plaats een reactie