Duurzame accessoires van Yebba Styling

Wijnfleszak

Deze koele heldere tinten combineren goed bij de zomer/winter types.
Wijnzak

Het heerlijk avondje zit er aan te komen. Na Sinterklaas komen er nog andere gezellige feestdagen. Dit jaar geen blog met de titel: “Wat trek ik aan tijdens het kerstdiner?”, maar: “Wat geef ik de gastvrouw/-heer?” Een wijnfleszak van Yebba Styling is een goed idee.

We besteden veel tijd aan onze kleding en het cadeau is vaak een fles wijn of iets dergelijks. Met een wijnfleszak van Yebba Styling maak je van een geschikt cadeau een extra mooi kleurrijk cadeau. Deze wijnfleszakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Kookavond

Ga je samen met familie of vrienden koken: neem dan een stevige tas mee. De tas is stevig genoeg voor een fles wijn, een schort en kleine cadeautjes.

Speciaal voor Oud en Nieuw: een retrozakje voor een fles Champagne.
Oud en nieuw

De kleuren van deze retroprint passen goed bij lente/herfst- en de herfsttypes. Draag je een bruine of groene jurk, dan passen de prints van de tas en deze champagnefleszak perfect bij je outfit.

Home

In de koude, maar gezellige maand december is er nog steeds ruimte voor kleur en creatieviteit. Bijvoorbeeld op de bank met een dekentje, enkele tijdschriften erbij of je bekijkt je favoriete Netflix-serie. Een goed gesprek is ook fijn met een glaasje port of wijn daarbij.

Prijzen

De zakjes voor verschillende flessen zijn onder andere geschikt voor: kruiken en/of flessen wijn, water, olie, azijn en/of likeur. Prijzen zijn als volgt: zak voor een klein flesje wijn (0,25 l) € 5,95, fles olijfolie (0,5 l) € 7,95, wijn- of waterfles (0,75 l/1 l) € 9,95 en voor een champagnefles of voor een fles sterke drank (tot max 1l) € 12,95.

Bestellen?

 

Plaats een reactie