Stylingtips bikini met buikje

beginend buikje

In de zomer draag je graag een bikini. Met stylingtips van Yebba Styling werk je je kleine buikje vakkundig weg.

In de zomer wil je op vakantie, naar het strand, je favoriete bikini dragen en dan ….. zie je een kleine bolling boven je slip!

Als je jong bent, dan kun je je dat niet voorstellen. Je wilt voor eeuwig jong blijven – forever young! Dat is het doel, maar de realiteit is anders. Je gaat fanatiek aan de slag om het beginnende buikje weg te werken: sportschool, buikspieroefeningen, dansles bij de Salsa dansschool, diëten. Dat kan ook, want je hebt – na het werk – de tijd voor jezelf!

Maar als je – bijvoorbeeld – moeder bent geworden, is er geen weg terug. De buik wordt niet meer zoals die was. En dat hoeft ook niet meer. Ook met een klein buikje kun je er goed verzorgd uitzien aan het strand of in het zwembad.

Hierboven zie je tips hoe je je buikje vakkundig kunt wegwerken. Door het dragen van een badpak met plooien valt je buikje weg en daar voel jij je ook prettig bij. Als je hoge heupen hebt, is het dragen van een bikinislip met een hogere taille een goed idee. Als je een accent op de taille wilt leggen, kies er dan een met bv. een ceintuurtje.

De tankini is niet meer weg te denken uit het modebeeld. Je hebt ze in veel verschillende kleuren en dessins. Ook qua belijning zijn er diverse mogelijkheden.  Met bijpassende slippers ben jij deze zomer helemaal jezelf!

Mocht je na het lezen van deze tekst een advies willen over jouw juiste badkleding, neem dan contact op met me op. Dan maken we een afspraak, zodat jij de aankomende zomer goed voor de dag komt.

Yebba Styling. Jouw kleur, jouw stijl. Yebba helpt je erbij.

 

 

Plaats een reactie