Kleding en stijladvies Yebba

Rokjesdag

Geniet jij ook zo van de eerste lentezonnestralen? Vandaag is een officiële rokjesdag.

Als ik deze stralen voel dan krijg ik zin om in de tuin te gaan werken, een extra lange wandeling te gaan maken of met een tijdschrift in de tuin te gaan zitten met een lekker kopje verse muntthee (eigen oogst).

Rokjesdag

De eerste lentezonnestralen zijn nog niet zo sterk dus laat je niet gelijk verleiden tot een dun zomerrokje. Een rok van denim, leer of Punta di Roma; een wat dikkere, zwaardere kwaliteit tricot voelt comfortabeler als je vroeg de deur uit moet. Het zonnetje wordt pas aan het begin van de middag wat sterker. Ik heb me al verschillende keren vergist in de temperatuur, het ziet er vanuit de slaapkamer lekker uit, alleen kan de wind nog wel eens tegenvallen. Zorg dat je een lekker vest bij je hebt en een panty of dunne maillot kunnen ook wat warmte geven.


Styleset

 

In een eerder geschreven artikel – met een moodboard – lees je meer over welke rok past bij je lichaamsvorm. Klik hiervoor het moodboard en bijgaande tips.

Als je een persoonlijk advies wilt maak dan een afspraak. Na een kleur-, kleding- en stijladvies Isis weet je precies welke kleuren er bij je passen en welke rokken – inclusief roklengte, jurken, halslijnen en welke tint edelmetaal bij je passen.

Klik hier voor de tarieven.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Plaats een reactie