stijlvol naar je werk

Personal branding

Confident Multiracial Businesswoman

Donderdagavond 27 maart 2014 presenteert Yebba Styling tijdens een inhoudelijke themabijeenkomst met als thema ‘Personal branding’, georganiseerd door het Bestuur van de Studie- en alumniverenging NEXUS, tips over kleur,- kleding- en stijl aan de hand van een moodboard.

De centrale vraag van deze avond is: ‘ Hoe zorg je ervoor dat je ondanks je pak toch toegankelijk overkomt?’

Welke kledingstijlen zijn  geschikt voor de huidige en/of toekomstige functies voor de studenten van de  Master of Science in Management van de Fontys Hogescholen en Open Universiteit van Tilburg?

Er hebben zich 55 mensen aangemeld voor een leuke avond met verschillende programma-onderdelen met als doorlopend thema ‘personal branding’.

Onder andere Mariska van der Meulen van het bedrijf Gools vertelt je waarom personal branding belangrijk voor je is (www.gools.nl).

We zijn te gast bij Wildenberg Ynfomal. Jan Burghouts zal laten zien hoe een mannenpak in elkaar steekt en waarop je moet letten bij de aanschaffing van een kostuum.  

Lijkt het je ook leuk om samen met collega’s of vrienden/vriendinnen een gezellig en leerzaam avondje te boeken, vraag naar de mogelijkheden voor een persoonlijke invulling van een thema-avond.

‘Kleed je naar je ambitie.’

 

Plaats een reactie