Kerst met Yebba Styling

Kleurrijk aan het kerstdiner

Kleurrijk aan het kerstdiner

December is een maand van extra gezelligheid, feest, samenzijn, lekker eten en tijd doorbrengen met je dierbaren. Mijn kerstboom staat en iedere avond branden er (geur)kaarsen. De tijd is aangebroken om eens na te denken of jij kleurrijk aan het kerstdiner wilt zitten.

Ik ben benieuwd of jij de kerstrecepten en boodschappenlijstjes in orde hebt? Zijn de kerstkado’s ingepakt of heb je Sinterklaas gevierd? Laat de kerststress even voor wat het is en lees in mijn blog hoe je kleurrijk aan het kerstdiner kunt verschijnen.

Verwen jezelf met een kop thee, pak een glas wijn of maak een beker warme Chocomel met een flinke dot slagroom en zet een heerlijk muziekje op.

In deze tijd van het jaar kijken we vaak terug op het afgelopen jaar. Over het algemeen keek ik nooit terug, maar de afgelopen twee jaren waren nogal heftig voor mij. Ik ben gescheiden en kan nu weer zeggen dat ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet ga. En ben dankbaar voor de spirituele reis die ik heb mogen maken. Het was en blijft een uitdaging om geloof in de goede afloop te houden en om alles met liefde te blijven zien. Deze en andere ervaringen neem ik mee tijdens mijn werk. Hoe kun je anders mensen adviseren als je zelf niets hebt meegemaakt?

Kleurrijk aan het kerstdiner

Kleurrijk aan het kerstdiner

 

Kleur-, kleding- en stijladvies

Ik vind het belangrijk dat vrouwen zich gezien en begrepen voelen tijdens een advies. We krijgen allemaal wel iets op ons pad wat ons van slag brengt, zoals ziekte, scheiding, verlies van een dierbare of ontslag. Ik luister aandachtig en vertel dan graag hoe jij jouw uitstraling zowel innerlijk als uiterlijk in balans brengt. Met een kleur-, kleding- en stijladvies ben je niet gelijk van je zorgen af. Het kan een manier zijn om even stil te staan en je bewust te worden wat er allemaal in je leven afspeelt. Wat zeggen de kleuren die je draagt over jou? Durf jij te laten zien wie je bent? Ik geloof in verbinding met elkaar. We hebben elkaar nodig en laten we elkaar vooral complimentjes geven in plaats van op- en aanmerkingen over onzinnigheden.

Styleset

Je er op je Paasbest uit zien tijdens Kerst

Houd je van mode en vind je het leuk om er verzorgd en leuk uit te zien? Het is vast niet de eerste Kerst die je viert. Waarschijnlijk heb je al best leuke feestelijke kleding in je kast. Laat je online inspireren en kijk dan eens in je kast wat je al hebt. Misschien is een nieuwe glanspanty of zijn mooie sieraden voldoende om je bestaande outfit te upgraden.

Heb je een leuke glittertop? Combineer deze dan met een blazer of vest. Jij weet het beste waar jij je prettig in voelt. Stoffen mogen iets meer hebben: een glans, een glitter, rood en groen. Een jumpsuit kan een leuk alternatief zijn voor je feestjurk.

Violet

Draag je het liefste zwart tijdens de feestdagen? Violet combineert mooi met zwart, je kunt met een item een nieuwe outfit creëren. Bekijk de moodboards, vind je violet te heftig kies dan een andere kleur om kleurrijk aan het kerstdiner te zitten.

Met een (enkel)laars, veterschoen of pump creëer je jouw eigen stijl. Een blazer of wollen vest maakt het typische jij. Op deze voorbeelden zie je o.a. een stoere leren broek gecombineerd met een wollen vest en een sportieve polotrui gecombineerd met een schoen met hak.


Styleset

Een korte rok met stoere laarzen en een lang vest, een blazer gecombineerd met een broek waarvan de band van de broek dezelfde tint violet heeft als de blazer. Je kunt natuurlijk ook een andere kleur kiezen. Ik reik je de suggestie aan om eerst in je kast te duiken voordat je iets koopt dat je maar een keer gaat dragen..

Betekenis violet

Draag je graag violet dan ben je een gevoelig en intuïtief persoon. Je vindt het fijn om anderen te helpen een bijdrage te leveren aan de wereld om je heen.

Glimmers

Goud, zilver, pailletten, strasssteentjes en glimmers passen bij een feest. Je hebt aandacht besteed aan de aankleding van je huis en eettafel.

Neem de tijd om je mooi en feestelijk aan te kleden. Een paar glimmers extra kunnen geen kwaad. Draag die mooie ketting of oorbellen. Die leuke top van een paar jaar geleden die je tijdens een bruiloft droeg of een kledingstuk dat je vorig jaar kocht en echt moest hebben maar toch iets tè was. Over de topjes draag je een mooi colbert van leer of een zachtere stof. Een wollig vest in een lengte die jij fijn vindt kan ook een optie zijn.


Styleset

Welke stijl?

Weet jij welke stijl bij je past en welke stijl je graag draagt? Ik heb verschillende moodboards gemaakt waar je kunt ontdekken welke stijl(en) je leuk vindt. https://www.yebba.nl/kledingstijlen/

Draag je graag blazers en pantalons? Deze kleding hoort bij de klassieke kledingstijl. Houd je van zachte tinten, bloemenprints en zwierige kleding, dan zal het romantische moodboard je aanspreken. Corduroy en ribfluweel passen bij de sportieve kledingstijl; deze types dragen graag fijne stoffen die niet te strak zitten en makkelijke te wassen zijn.


Styleset

Probeer ruim voor eerste Kerstdag een soort passessie in te plannen. Dit kun je alleen doen of met je dochter(s) of vriendinnen. Heb je echt iets nodig of alleen een leuke panty of (glitter)top? Misschien zijn mooie sieraden voldoende om je outfit een kerstuitstraling te geven?

Ik wens je een smakelijk en kleurrijk kerstdiner en een spetterend 2020 toe!

                         

 

Yebba Styling

Plaats een reactie