kleuradies donkere huid

Jeans voor holle rug en stevige bovenbenen

Spijkerbroeken stevige bovenbenen

Lukt het je maar niet om de perfecte jeans te vinden?

Hieronder volgen een paar tips:

a. Zorg dat de tailleband van je broek hoog genoeg is. Om dit na te gaan kun je in de winkel ergens op gaan zitten en vragen of je inkijk hebt. Je moet er toch niet aan denken dat tijdens het fietsen je onderbroek zichtbaar is?

b. Jeans met stretch draagt ook erg fijn. Koop een maat die past en laat je niet ontmoedigen als de maat groter is dan gedacht. Een broek, welke goed zit toont slanker dan een broek die te strak zit. Die maakt je juist dikker!!

c. Ga op zoek naar een goede coupeuse. Vaak heb je een taille die veel slanker is dan je bovenbenen. Je hebt ruimte nodig voor je bovenbenen; alleen houd je vaak veel ruimte over bij je tailleband. De stof die je overhoudt is dan teveel om met een riem weg te werken. Een coupeuse kan de tailleband middenachter innemen, zodat de broek een goede pasvorm krijgt. Het is beter om geld uit te geven aan het vermaken van een broek dan tientallen euro’s uit te geven aan steeds opnieuw een broek die net niet past.

d. Wees kritisch tijdens het passen!

Spijkerbroekmerken die ik met plezier draag zijn:
Tripper: dit model heeft een fijne hoge tailleband en er is stretch in de broek verwerkt;
My Best Jeans: voldoende ruimte rondom de bovenbenen, de tailleband sluit redelijk aan en het materiaal is onder andere van stretch. Maar ik draag ook graag broeken van C&A, H&M en Esprit.

Omdat de verhoudingen nogal verschillen per vrouw, is het erg lastig om een perfecte jeans te vinden. Levi’s is op de goede weg, misschien verkopen zij een broek waar je al lang naar op zoek bent. Pas eens de Levi’s curve.

Ik ben benieuwd naar jouw perfecte spijkerbroek. Laat eens een bericht achter op de website of Facebook en deel jouw ervaring met andere vrouwen met een holle rug met stevige billen.

Yebba Styling

Jouw kleur, jouw stijl; Yebba Styling helpt je erbij!

Plaats een reactie