Inpaktips Yebba Styling

Inpakken en wegwezen

inpakken en weg wezen
De vakantie komt eraan. Hier geef ik je tips mee hoe je effectief kunt inpakken, lekker kunt genieten van je voorbereidingen en dan: wegwezen.
Maak ruim van te voren een lijstje van kledingstukken die je mee wilt nemen op vakantie en maak leuke setjes. Fotografeer ze eventueel als je van fotograferen houdt en zo kun je de volgende dag(en) even spieken als je de koffer gaat inpakken niet meer weet wat je wilde meenemen. Misschien is het ook nodig om nog een boodschappenlijstje te maken en de laatste benodigdheden in te slaan. Mocht je een nieuwe bikini nodig hebben, klik dan hier.
Algemene tips voor het meenemen van je kleding en accessoires:
– 1) Zorg dat de kleuren op elkaar zijn afgestemd, zo maak je makkelijker leuke combinaties;
– 2) Stop schoenen in een schoenenzak of in een plastic zak;
– 3) Stop een warme trui, vest of jack in je koffer en vergeet geen lekkere warme (liefst met wol) sokken,  het weer kan tegenvallen (In de tropen is die kans wel klein wat kou betreft.);
– 4) Zoek je de zon op? Neem dan kleding mee die gemaakt is van natuurlijke materialen, zoals linnen, katoen en/of zijde;
– 5) Accessoires kunnen een basisoutfit netjes genoeg maken voor een diner in een plaatselijk restaurant;
– 6) Pak bij aankomst je koffer zo snel mogelijk uit en hang de kleding op die op een hangertje hoort;
– 7) Zorg dat je verschillende soorten ondergoed bij je hebt; klik hier voor ondergoedtips.
– 8) Een tip uit de praktijk: sommige vrouwen vinden het fijn om hun kleding op te rollen. Dit neemt meer ruimte in beslag, maar het scheelt een hoop kreukels. Ik heb die ervaring niet, maar ik nodig je uit om jouw ervaring met mij te delen.

Plaats een reactie