ezine Herfst 2013

 

Ken je een vriend of een vriendin die je deze e-Zine wil laten lezen? Meld hem of haar dan hier aan Ook kun je deze e-Zine delen met je vrienden op Facebook.

Is het niet mogelijk om deze e-Zine te openen, ga dan naar www.yebba.nl.Beste lezer, lezeres,
De herfst is al in volle gang en we hebben al een paar regenachtige weken achter de rug, maar je kunt vast nog wel een keer genieten van de zon en van de herfstkleuren buiten. Misschien ben jij wel een herfsttype en voel je je in dit seizoen helemaal ‘thuis’ tussen al deze kleuren.Ik
zou zeggen: ‘Geniet ervan’.
       
Enkele weken geleden werd in Eindhoven de Dutch Design Week georganiseerd. Tijdens deze week laten designers kun werk zien.Ik vond het heerlijk om inspiratie op te doen bij Vlisco Unfolded. In deze e-Zine krijg je een kleine indruk van wat er te zien was.


Inhoudsopgave

Kleur- kleding en stijladvies Lorainne
Aanbieding
Publicatie Stephany’s Black Styles
Reactie klant
Nieuwe samenwerking met Styletrip


Kleur- kleding en stijladvies Lorainne

Op 5 oktober jl. kreeg ik een klant op bezoek met Surinaamse roots en ze wilde een kleur-, kleding- en stijladvies.

Tijdens de kennismaking vertelde ze me dat ze graag een kleur-, kleding- en stijladvies wil, omdat ze na het afronden van haar school in Afrika wil gaan werken. Ze wil de lokale bevolking leren hoe ze iets toeristisch kunnen opzetten. De rode jurk heb ik uitgekozen omdat deze haar figuur flatteert. De wikkeljurk staat vrouwelijk en is zakelijk. De mouwen zijn iets wijder; deze verdoezelen haar wat vollere bovenarmen. De schoenen maken de outfit iets spannender. Je kunt een outfit persoonlijk door er een mooie ketting of armband bij te dragen.

Omdat het lastig kan zijn om een goed passende (spijker)broek te vinden, begrijp ik dat de legging een favoriet kledingstuk is. Ik heb de zwarte legging gecombineerd met twee tuniques. Deze vallen net over haar heupen en geven haar een stijlvolle uitstraling. De roze accenten geven de middelste outfit een vrouwelijk tintje en de rechtse outfit is stoer en toch vrouwelijk.

Klik hier voor het moodboard van Lorainne.


Aanbieding

Boek je voor 15 december 2013 een kleur- kleding- en stijladvies ‘Isis’, dan maak je kans op een gratis fotoshoot. Stuur een email naar styling@yebba.nl.


Publicatie Stephany’s Black Styles

Dit tijdschrift richt zich op mensen met een donkere of getinte huid. In dit lifestyletijdschrift lees je van alles over de verzorging van je haar, huid en nagels. Verder staan er mooie voorbeeldfoto’s in van o.a. kapsels. Voor dit tijdschrift schrijf ik artikelen op het gebied van kleur, kleding en stijl. Klik hier en lees mijn laatste artikel. Een Engelse versie vind je op mijn website bij ‘Media’, ‘Stephany’s Black Styles’.


Ervaring klant (Annerose)

Wil je meer lezen over ervaringen van klanten, klik hier, je leest dan een recente ervaring van mijn analyse.


Styletrip

Op www.styletrip.com kun je meer informatie vinden over kleur-, kleding- en stijladviezen. Onlangs heb ik enkele pagina’s mogen toevoegen: www.styletrip.com/nl/Over/31/monique-bogaards. Ik vertel wat over mijn specialisatie: een kleur-, kleding- en stijladvies voor de getinte en donkere huid. En ik ben speciaal de stad Eindhoven ingegaan voor shoppingtips.


 

Plaats een reactie