Kledingstijlen voor bijzondere gelegenheden

Er zijn diverse kledingstijlen. Op mijn website staat een pagina waar ik diverse kledingstijlen heb beschreven. Kledingstijlen zijn altijd in ontwikkeling.

Hier beschrijf ik mijn kledingstijl voor bijzondere gelegenheden. Deze kledingstukken zijn niet bestemd voor alledaagse gebeurtenissen. De stoffen hebben een dusdanige uitstraling dat ze bij bijzondere momenten tevoorschijn komen. De stukken hebben warme, diepe kleuren.

Afrika
Enkele kledingstukken met een Afrikaans thema. Dierenprints.

Casual kleding heb genoeg in mijn kast, maar denk ik aan het woord ‘smart’, dan voel ik mezelf aangesproken door de woorden stijlvol, verfijnd en doordacht.

Dit is voor mij smart casual. Het fijne van deze dresscode is dat je je eigen identiteit mag laten zien. In de winter draag ik graag dit soort stoffen en tinten. In de zomer zal smart casual er weer anders uitzien.
Dit is voor mij smart casual. Het fijne van deze dresscode is dat je je eigen identiteit mag laten zien. In de winter draag ik graag dit soort stoffen en tinten. In de zomer zal smart casual er weer anders uitzien.

 

Daje Coture

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is goed om tijd te nemen voor een voorbereiding op een feestje of een andere bijzondere gelegenheid. Als je weet welke kleuren je flatteren en welke jurk bij je past, dan ben je zeker van jezelf en dan is het alleen een zorg om de kleding eventueel nog glad te strijken en goed uit te hangen voordat je ze aantrekt.

Probeer het geheel persoonlijk te houden. Ik kan je bijstaan om in overleg met jou een ‘personal touch’ toe te voegen aan het geheel.
Denk daarbij ook aan accessoires en eventuele kleuren voor de make-up.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

overhemdjurkblauw

BBQ