Yebba Styling

Regelmatig zal ik foto's laten zien van nieuwe creaties.
Garderobe van Yebba Monique.

 

Regelmatig zal ik foto’s laten zien van nieuwe creaties.

Of gewoon een outfit die ik graag draag. Ik ga ook laten zien hoe ik met een dresscode om ga. Daarbij leg ik uit waarom ik op dat moment/die gelegenheid voor een bepaalde outfit kies.

Hieronder sta ik op de foto zoals ik ben. De ene keer heb ik zin om lekker te tutten van te voren en de andere keer zal het een sobere fotoshoot zijn.

 

Vlisco vest Voila for you

Op deze manier wil ik laten zien dat we geen robots zijn, maar mensen. Voorgeschreven combinaties in tijdschriften en andere media – denk aan internet – kloppen op papier,  maar in de praktijk ziet het er vaak net iets anders uit. Ik kleed me naar hoe ik me voel; tijdens een evenement of bijeenkomst zal ik mijn uiteindelijke outfit op Facebook delen, zodat je kunt zien hoe mijn definitieve outfit eruit ziet. Het verschil zit hem dan vaak in de accessoires en make-up. In de details, zoals je begrijpt.

 

Vlisco vest tas

sonna Vlisco Woodin Jansen

 

 

 

 

 

 

Vlisco wax gecombineerd met een warme zachte stof. Erg fijn om de katoenen stoffen ook in het najaar te dragen.

Vlisco java jas

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik vind het belangrijk om toegankelijk over te komen.

Tijdens het netwerken is het fijn als mensen denken: “Die ziet er leuk uit. Wat zou ze voor een bedrijf hebben?” En niet van: “Die zal wel iets met kleding doen. Alles is zo perfect!”

Ik probeer er zo uit te zien en wil laten zien dat goed verzorgd en netjes eruit zien voor iedereen haalbaar is. En het is leuk als jij er je eigen draai aangeeft. Dat je jouw stijl laat zien en er – bijvoorbeeld – persoonlijke sieraden aan toevoegt. Ik ben 45 jaar en je lichaam verandert vanwege verschillende gebeurtenissen in je leven. Je kunt vechten tegen iets wat je niet tegen kunt houden of accepteren en aan de slag gaan met het begrijpen van je lichaam en beginnen met de kleuren en kleding te dragen die bij je passen.

Vlisco Jansen Woodin Sonna

Kleurrijke jurk van een dunne, voile katoen. Fijne jurk voor een warme zomeravond.

 

 

Jouw kleur

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 Reactie

 • Anet van den Berk
  31 mei 2016 11:25

  Gave site Monique,

  Heerlijk die kleuren.

  Succes

  Anet

Plaats een reactie